Teatteri Valentino

Teatteri Valentino on vuonna 2012 perustettu pirkanmaalainen harrastajateatteri, jonka on vakiinnutta Laadukkaat käsikirjoitukset, ammattiohjaajan työ, huolella valittu näytösympäristö ja teatteria koko sydämellään tekevä työryhmä pitävät huolen siitä, että katsoja saa sen, mitä hän on tullut hakemaan; elämyksen.
Lavalla nähdään aitoa heittäytymistä, iloa ja surua, kaikkia tunteita niiden välillä ja ennen muuta koskettavaa ja korkealuokkaista näytelmää.

Vuonna 2018 Valentino laajensi toimintaansa ja aloitti ilmaisutaidon kurssitoiminnan, joka otettiin hyvin vastaan. Tulevaisuudessa on kurssien lisäksi myös suunnitteilla erilaisia teemailtamia, soitinkursseja ja lastenteatteria.
Teatterin toiminnassa on suuri joukko niin vanhoja kuin uusia kasvoja, ikäluokaltaan 13-vuotiaista aina seitsemänkymppisiin, osa vuosikymmenien ajan teatteria harrastaneita, osa vielä täysin kokemattomia sen suhteen.

Jos sinusta tuntuu siltä, että haluaisit päästä Valentinon toimintaan mukaan, mutta et halua heti hypätä itse näytelmän tekoon, suosittelemme tutustumaan teatterikursseihimme, jotka antavat erittäin hyvät lähtökohdat teatteriharrastukseen. Jos taas epäilet lähteä mukaan siksi, koska et ehkä osaa laulaa satakielen veroisesti, tai tanssijalkoja on kyllä kaksi, mutta ne ovat molemmat vasemmanpuolisia, ei hätää; emme vaadi mitään erityistaitoja. Ainoastaan intoa, mielenkiintoa ja asennetta tehdä teatteria, pitää hauskaa ja olla osa tätä kaikkea!

Teatteri Valentino

Postiosoite:             Elementinpolku 15 A 8, 33720 Tampere

Teatterin osoite:     Ei pysyvää käyntiosoitetta

Internet-sivut:        www.teatterivalentino.fi

Sähköposti:             info@teatterivalentino.fi

Puhelin:                  045-668-4336

Rinkikorttietu:      –

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close