Toijalan näyttämö

Toijalan Näyttämö ry on vireä yli 60 -vuotias harrastajateatteri, joka on koko toimintansa ajan luonut nautittavia teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Etelä-Suomea saapuville katsojille. Kävijämäärä on ollut tasaisessa nousussa jo usean vuoden ajan. Taitavat näyttelijät, onnistuneet näytelmävalinnat ja pätevät ohjaajat lupaavat hyvää menestystä myös jatkossa.

Toijalan Näyttämö tarjoaa perinteisesti kaksi ensi-iltaa vuodessa. Talvinäytelmän harjoitukset alkavat elo-syyskuussa ja ensi-ilta on normaalisti loppiaisen ja helmikuun alun välillä ja sen esityspaikkana on hienosti saneerattu Toijalan Sampola jossa on nouseva katsomo.

Kesänäytelmän harjoitukset aloitetaan viimeistään maaliskuussa ja ensi-ilta on yleensä kesäkuun puolessa välissä. Esityspaikkana on luonnonkaunis vanha asemamiljöö Satamassa, Vanajaveden rannalla. Kesäteatteriin valmistui uusi upea katettu katsomo kesäksi 2017.

Näyttämöllä on yli 200 jäsentä, joista iso joukko on aktiivisesti mukana näytelmien teossa ja loput ovat kannattajajäseniä. Varsinaisen näytäntökauden ulkopuolella jäsenet voivat harjoitella esiintymistä TeamKezissä.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Toijalan Näyttämö ry

Postiosoite:             PL 68, 37810 Akaa

Teatterin osoite:     Sampolantie 3, 37800 Akaa (talviteatteri)

Teatterin osoite:     Kangassaarentie 2, 37800 Akaa (kesäteatteri

Internet-sivut:        www.toijalannayttamo.com

Sähköposti:             info@toijalannayttamo.com

Puhelin:                   040-7443517

Rinkikorttietu:       näytelmäkohtainen alennus rinkikortilla, katso teatterin internetsivuilta

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close